Ultimele Știri

Foto: Tactică inedită în Lituania împotriva propagandei rusești

Țările Baltice au lansat o contraofensivă generală propagandei rusești. După ce și-au propus să deschidă un post de televiziune în limba rusă, în care să prezinte informaţiile adevărate telespectatorilor rusofili din regiune, un grup de inițiativă din Lituania a împânzit supermarket-urile din țară cu stickere plasate pe mărfurile unor producători.

Acțiunea ingenioasă a lituanienilor de a plasa stickere cu imaginea gândacului de Colorado pe toate produsele care se promovează prin plasarea publicității în mass-media fidelă Kremlinului, s-ar putea extinde în celelalte țări balcanice, chiar și în Republica Moldova sau Georgia, unde presa locală este finanțată cu bani din Rusia.

„Noi îndemnăm toate companiile din țară să nu încheie acorduri de amplasare a publicităţii cu canalele ruse în 2015. Voi finanţaţi propaganda Kremlinului în Lituania”, se spune într-un mesaj al activiştilor lituanieni.

Acțiunea denumită „Nu cumpăra propaganda rusească!” va schimba strategia de marketing a companiilor lituaniene, dar și a celor internaționale, fiindc altfel, ar risca ca produsele lor să fie „marcate ruşinos”.

1_13

3_1

41180_900

41311_900

41967_900

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*