Ultimele Știri

FOTO: Spectacol aviatic pe cerul Timișoarei

Super-show aviatic astăzi pe Aeroportul Internațional Timișoara. Mii de oameni s-au strâns, în ciuda temperaturilor extreme, pentru a vedea Timișoara Air Show 2015, spectacolul pus la cale cu ocazia împlinirii a 80 de ani de activitate neîntreruptă a Aeroportului „Traian Vuia”, relatează pressalert.ro.

Pe cerul Timișoarei au evoluat formațiile Aeroclubului României, formaţia Hawks of Romania, formaţia de zbor cu avioane ultrauşoare The Pelicans, dar şi paraşutiştii de la Blue Wings. Au avut loc demonstraţii de acrobaţie şi efecte pirotehnice, iar piloţii de la formaţia Asalt și-au arătat îndemânarea. Alături de aceştia, Forţele Aeriene Române au făcut demonstraţii cu tehnica din dotare, iar participanţii au putut să vadă aeronavele în cadrul unei expoziţii statice.

miting-aviatic-timisoara-air-show-2015-31

Directorul aeroportului, Dan Idolu, s-a arătat la rândul său bucuros că a reușit să organizeze pentru al doilea an consecutiv acest eveniment, dând asigurări că showul aviatic de la Timișoara va deveni o tradiție. Mai mult, acesta a spus că interesul conducerii aeroportului este să învețe din greșelile anilor trecuți. Deși marea majoritate a participanților stau în soare, pentru a putea urmări evoluția pentru cei care caută umbra a fost amplasat și un cort.

miting-aviatic-timisoara-air-show-2015-1

miting-aviatic-timisoara-air-show-2015-2

miting-aviatic-timisoara-air-show-2015-5

 

miting-aviatic-timisoara-air-show-2015-7

miting-aviatic-timisoara-air-show-2015-9

miting-aviatic-timisoara-air-show-2015-13

miting-aviatic-timisoara-air-show-2015-16

miting-aviatic-timisoara-air-show-2015-17

miting-aviatic-timisoara-air-show-2015-26

miting-aviatic-timisoara-air-show-2015-28

miting-aviatic-timisoara-air-show-2015-29

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*