Ultimele Știri

FOTO: Simona Halep vs Flavia Pennetta în optimi la Miami

Simona Halep la Miami Open

Simona Halep a reuşit cel mai bun rezultat din istoria participărilor la Miami, după ce s-a calificat, ieri, în optimile turneului american cu o victorie în faţa Camilei Giorgi, scor 6-4, 7-5.

Simona Halep îşi continuă parcursul excelent de pe tărâmul american, unde a reuşit să ajungă în optimi la Miami, bifând a 13-a victorie consecutivă împotriva Camilei Giorgi, cu scorul de 6-4, 7-5.

Românca s-a impus de la debut la conducerea primului set, făcând 3-2 cu break avans, însă italianca a reuşit să revină cu un rebreak. Ardoarea Flaviei a făcut-o pe a treia favorită să ceară intervenţia tehnicianului. Sfaturile lui Victor Ioniţă au ajutat-o, Simona Halep reuşind să cîştige următoarele 4 game-uri şi primul set.

Setul doi a fost şi mai dificil de abordat. Simona a câştigat de trei ori pe serviciul adversarei, însă Giorgi a revenit de fiecare dată, chiar şi la 5-4, când românca a servit pentru câştigarea meciului. Jucătoarea noastră n-a mai ratat însă şi a doua oportunitate, ivită două game-uri mai târziu.

Datorită acestei victorii, Halep a ajuns în premieră în optimi de finală la Miami din toate cele patru participări.

„N-a fost deloc uşor meciul. Nu joc tenis la cel mai bun nivel al meu, dar am încredere foarte mare în mine, în mentalul meu şi asta mă motivează să câştig meciurile.

Camila este o jucătoare dificilă, care loveşte mingea repede şi foarte puternic. Am vrut doar să mă adaptez la stilul ei şi să fiu agresivă. Am încercat să fac totul ca să câştig, dar gândul meu este progresez cât mai mult în joc.

Înseamnă mult această calificare, mai ales că vin după cel mai mare turneu câştigat din cariera mea, simt un pic oboseala, dar este normal pentru că au fost destule partide în ultima vreme şi dificile pe deasupra”, a spus românca.

În optimi, Simona Halep o va întâlni, mâine dimineaţă, după ora 4:00, pe Flavia Pennetta (28 WTA), care a trecut cu greu de Victoria Azarenka (36 WTA), cu 7-6, 7-6, la capătul unui meci de peste 2 ore. Halep şi Pennetta s-au mai întâlnit de 3 ori, însă românca n-a reuşit niciodată să se impună.

„Cu Pennetta am jucat acum mulţi ani. Este o jucătoare bună, agresivă, loveşte destul de drept, o să fie un meci greu, dar am încredere ca pot să-mi fac treaba bine pe teren”, a declarat Halep despre viitoarea adversară.

GALERIE FOTO:

Simona Halep la Miami Open

Simona Halep la Miami Open

Simona Halep la Miami Open

Simona Halep la Miami Open

Simona Halep la Miami Open

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*