Ultimele Știri

FOTO: Simona Halep, sfertfinalistă la Indian Wells

Simona Halep la Indian Wells

Simona Halep a reușit să rezolve meciul cu Karolina Pliskova în optimile turneului de la Indian Wells în doar două seturi, scor 6-4, 6-4, după doar o oră și 17 minute.

Simona Halep s-a calificat pentru a doua oară în carieră în sferturile de finală ale turneului Premier din California, după ce a obținut o victorie categorică în fața cehoaicei Karolina Pliskova, cu un dublu de 6-4.

A treia favorită a competiției americane a reușit eventul în fața promițătoarei tinere încă de la debut. Pliskova deși s-a manifestat ofensiv în primul set, nu a reușit să-şi găsească ritmul la serviciu propriu, astfel încât Simona și-a permis să controleze jocul. Break-ul în avans al româncei din game-ul 7 a și adus-o la conducerea partidei de pe Terenul 3 de la Indian Wells.

În setul secund, Simona a știu să pulseze pe serviciul adversarei, astfel încât i-a furat un game încă de la început. Pe parcursul jocului, Pliskova a încercat să restabilească egalitatea de pe tabelă, însă Halep era deja montată pentru încheierea cu lauri a meciului, ceea ce a rămas doar o formalitate prin forehandurile și retururile sale.

Prin această victorie importantă, Simona Halep și-a asigurat un cec în valoare de 112,270 de dolari și a doua reușită în faţa Pliskovei din tot atâtea meciuri.

Următoarea adversară din sferturi va fi Carla Suarez Navarro. Actualul număr 13 WTA a învins-o în optimi pe Heather Watson, una dintre marile speranţe ale tenisului britanic. Simona Halep şi iberica s-au mai întâlnit de opt ori în circuitul WTA, fiecare jucătoare impunându-se de câte patru ori. În 2014, cele două ar fi trebuit să se întâlnească la Roma, dar Simona Halep s-a retras.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*