Ultimele Știri

FOTO: Simona Halep se revanșează în fața Makarovei și ajunge în semifinale la Dubai

simona halep ekaterina makarova dubai open

Simona Halep împreună cu Ekaterina Makarova au jucat cel mai frumos meci de până acum al turneului de la Dubai, la capătul căruia principala favorită a reușit s-o învingă pe rusoaică cu scorul de 6-3, 1-6, 7-5.

Simona Halep și-a luat revanșa după eliminarea de la Australian Open în fața Ekaterinei Makarova, după două ore și 10 minute de joc intens, cu 10 mingi de break salvate în setul decisiv, dintre care patru mingi de meci.

În debutul primul set Simona a pus o presiune constantă pe Makarova, care reușește primul game abia pe al doilea serviciu al său. Era 4-1 pentru Halep, iar rusoaica își revine și crește nivelul jocului ei, însă Simona pulsează spre victoria primului set, care și-l reușește pe propriul serviciu.

În setul al doilea, greșelile neforțate și faulturile duble ale Simonei i-au permis Ekaterinei să se distanțeze până la 5-1, de unde românca era imposibil să mai revină şi îi permite Makarovei să egaleze situaţia la seturi.

În decisiv, cele două jucătoare au mers cot la cot, cu câte un break de fiecare, cu contre de pe linia de fund, până spre ultimele game-uri, unde Simona a insistat pe loviturile lungi de linie și a defilat în fața rusoaicei, scor final 6-3, 1-6, 7-5.

Datorită acestei victorii, numărul 4 din ierarhia mondială și-a asigurat un cec în valoare de 113.850 de dolari, iar cele 350 de puncte WTA o vor ajuta pe Simona să revină pe podium.

„A fost un meci incredibil. Am jucat bine, dar şi ea a jucat foarte bine. A fost o revanşă faţă de Australian Open. Sunt bucuroasă că am câştigat. Încerc să fiu o luptătoare pe teren şi îmi place turneul de aici. Am avut cinci mingi de meci, eram puţin nervoasă şi nu e uşor să închizi meciul. M-am simţit puţin obosită la final şi am încercat să rămân concentrată la fiecare punct, iar în final am reuşit”, a spus Halep după meci.

În semifinale, Simona Halep va evolua contra învingătoarei dintre Caroline Wozniacki şi Flavia Pennetta.

GALERIE FOTO:

Simona halep ekaterina makarova dubai

simona halep ekaterina makarova dubai open

simona halep ekaterina makarova dubai open

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*