Ultimele Știri

FOTO: Simona Halep merge mai departe la Indian Wells

Simona Halep

Simona Halep a reușit cu greu s-o învingă pe Daria Gavrilova în meciul de debut de la Indian Wells, victoria venind după aproape două ore, cu scorul de 2-6, 6-1, 6-2.

Simona Halep s-a calificat în al treilea tur al competiției americane la capătul celor trei seturi, în care a treia favorită a realizat mai multe greșeli neforțate, scor 2-6, 6-1, 6-2.

În primul set, Simona nu s-a regăsit pe terenul de tenis californian, permițându-i rusoaicei să câștige pe serviciul său și să se ditanțeze până la 5-2, unde românca nu a mai pus presiune.

În setul secund, a treia jucătoare a lumii și-a început a reveni printr-un break de debut, după care a fost egalată. Imadiat după rebreak-ul Dariei, Simona a reuşit să câștige 5 game-uri consecutive în doar 36 de minute, trimițând meciul în decisiv.

În ultimul set, Simona Halep ne-a oferit ceva emoții la început, când a salvat o minge de break, însă constănţeanca  aștiut să gestioneze bine prestanța de pe suprafața de joc, astfel că s-a desprins la 4-1, câştigând setul cu 6-2, în 37 de minute.

Simona a comis 7 duble greşeli în acest meci, faţă de 9 ale adversarei. Halep şi-a asigurat un cec de 31.670 dolari şi 55 de puncte WTA

“Am fost nervoasă la începutul meciului. Ea a jucat mult mai bine. Apoi, în setul al doilea, am încercat să fiu mai relaxată. Am făcut asta, am lovit așa cum știu eu, asta m-a ajutat. Nu e ușor să câștigi un titlu. Am jucat un tenis foarte bun în Dubai. Acum, să vedem cât de departe pot ajunge”, a declarat Simona imediat după încheierea partidei.

În turul următor, Simona Halep va da de câştigătoarea dintre Sachia Vickery şi Varvara Lepcenko.

GALERIE FOTO:

simona halep la indian wells

simona halep la indian wells

simona halep la indian wells

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*