Ultimele Știri

Foto: Simona Halep la pas cu Serena Williams

Simona Halep a reușit s-o învingă pe Eugenie Bouchard în doar două seturi, scor 6-2, 6-3, în prima partidă disputată de româncă la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Duelul tinerei generații a tenisului feminin s-a sfârșit cu victoria binemeritată a Simonei Halep în fața canadiencei Eugenie Bouchard de la turneul grandios al acestui sfârșit de an în care se duelează cele mai bune opt tenismene ale lumii.

Meciul a început cu un suflu de forță și încredere pentru Simona Halep, în detrimentul Eugeniei, care nu a putut să se regăsească în ritmul jocului. Cu patru game-uri câștigate consecutiv, românca profită din plin de numeroasele greșeli neforțate ale canadiencei. Finalista de la Wimbledon reuşeşte să-şi câştige serviciul de două ori până la final, însă insuficient pentru a nu adjudeca supremația Simonei din primul set.

Al doilea set începe mai bine pentru Bouchard, care devine mai agresivă după indicațiile din pauză ale antrenorului său, își câștigă serviciul, dar Simona anticipează traiectoria mingilor trimise de adversară și revine în avantaj cu scorul de 3-1. Break-ul făcut de constănțeancă în setul secund avea să și rezolve în doar o oră și 8 minute partida de la Singapore, cu scorul de 6-2, 6-3.

„Am fost agresivă şi am jucat foarte bine. Sper că şi publicului i-a plăcut meciul. Bouchard e o jucătoare foarte bună, va deveni o mare campioană. Mă bucur că am prietenii şi familia lângă mine. Le mulţumesc lor şi echipei mele. În meciul cu Serena Williams voi încerca să mă bucur de partidă şi să joc cât mai bine”, a declarat Halep după meci.

Victoria fabuloasă a Simonei Halep de la Turneul Campioanelor îi asigură 160.000 de dolari, dar și duelul cu Serena Williams, învingătoarea din prima partidă din Grupa Roșie împotriva Anei Ivanovic, scor 6-4, 6-4.

Simona+Halep+BNP+Paribas+WTA+Finals+Singapore+6feqmR9Kq5sx

Simona+Halep+BNP+Paribas+WTA+Finals+Singapore+8Zp9Q-2SfWNx

Simona+Halep+BNP+Paribas+WTA+Finals+Singapore+eB3glfO3TxLx

Simona+Halep+BNP+Paribas+WTA+Finals+Singapore+Hs7hc5ki7xZx

Simona+Halep+BNP+Paribas+WTA+Finals+Singapore+nlKej-bdKJ3x

Simona+Halep+BNP+Paribas+WTA+Finals+Singapore+xoEFvv30_8Dx

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*