Ultimele Știri

FOTO: Simona Halep debutează diseară în turneul de la Dubai

simona halep la turneul de la dubai

Deşi se vehicula că Simona Halep ar fi accidentată, se pare că principala favorită de la Dubai totuşi va debuta diseară pe Terenul Central împotriva Danielei Hantuchova (47 WTA).

Simona Halep va juca primul său meci în cadrul turneului de la Dubai, după ora 19:00, cu adversara slovacă Daniela Hantuchova, cea care a cucerit week-end-ul trecut titlul la Pattaya City.

Cele două tenismene s-au întâlnit de patru ori până acum, iar românca s-a impus de fiecare dată în faţa jucătoarei de pe locul 47 WTA.

Dacă va trece de slovacă, Simona se va putea întâlni în sferturi cu rusoaica Ekaterina Makarova, cea care a eliminat-o în sferturi la Australian Open pe româncă. În semifinale, Simona va evolua împotriva favoritei cu numărul trei a turneului, Caroline Wozniacki.

„E o mare diferenţă, dar am mai multă experienţă şi am adunat rezultate bune. Voi încerca să mă bucur de turneu, nu vreau să mă gîndesc la faptul că sunt favorită. O să iau lucrurile meci cu meci şi vom vedea ce se întâmplă”, a declarat Halep.

Înainte de începerea concursului, numărul 4 mondial a avut parte de o experienţă de neuitat în Dubai, acolo s-a urcat pe o cămilă.

simona halep turneul de la dubai

simona halep turneul de la dubai

simona halep la turenul de la dubai

simona halep la turneul de la dubai

simona halep turneul de la dubai

simona halep turneul de la dubai

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*