Ultimele Știri

Foto: Simona Halep a jucat alături de Ilie Năstase, dar așteaptă meciul cu Ion Țiriac și Klaus Iohannis

Simona Halep a jucat un meci caritabil alături de Ilie Năstase și împotriva perechii formate din omul de afaceri Dan Şucu și fostul ministru al finanţelor, Sebastian Vlădescu, care a adunat 11.000 de euro pentru copiii din lotul național de nataţie al României.

Cu Ion Țiriac și Camelia Potec pe margine, reprezentanții de marcă al diferitelor generații din tenisul românesc i-au dominat pe adversarii care au organizat acest meci demonstrativ. Cum Simona s-a mişcat mult mai bine pe teren faţă de legendarul Ilie Năstase, iar tachinările de pe margine venite din partea bunului său prieten, Ion Țiriac, nu au lipsit.

Simona Halep a fost cea mai binedispusă pe parcursul evenimentului, după care a treia tenismenă a lumii a fost din nou asaltată de copii pentru autografe la bază sportivă din Băneasa, Stejarii.

„A fost frumos, mie îmi place mereu să joc tenis, vin cu mare drag la astfel de evenimente. A fost o zi deosebită pentru toată lumea cred. Ne-am simţit bine pe teren. Nu mă aşteptam ca cineva să plătească atâţia bani pentru a juca împotriva noastră, a fost pentru acei copii care doresc să facă performanţă. Sper să fie cât mai mulţi oameni care ajută pentru a fi bine pentru sportul românesc. Am jucat de plăcere, cât am putut de bine şi sper că au fost mulţumiţi toţi. Mi-aş dori să joc şi cu domnul Ţiriac. Îmi pare rău că nu a jucat astăzi. Cu preşedintele nu ştiu când voi juca. Am emoţii, sper să fie şi atunci bine, cum a fost şi azi”, a declarat Simona Halep.

Banii obținuți la această licitaţie organizată de Federaţia Română de Nataţie sunt pentru tinerii care se pregătesc pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Klaus Iohannis a anunțat câteva săptămâni că va juca în anul 2015 un meci demonstrativ cu Simona Halep.

simona-halep-ilie-nastase-demonstrativ

simona-halep-ilie-nastase-demonstrativ-1

simona-halep-ilie-nastase-demonstrativ-2

simona-halep-ilie-nastase-demonstrativ-3

simona-halep-ilie-nastase-demonstrativ-4

simona-halep-ilie-nastase-demonstrativ-5

simona-halep-ilie-nastase-demonstrativ-6

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*