Ultimele Știri

Foto: Revenire cu gust amar pentru Ogăraru în Ghencea

Steaua învinge Universitatea Cluj cu scorul de 4-1, într-un meci plin de goluri și ocazii, neavând emoții înaintea meciului cu Rio Ave din Europa League.

Meciul care promitea o rivalitate apringă atât pe teren, cât și în tribune, s-a transformat după numai 13 minute într-un circ de goluri ale steliștilor asistați de 5.000 de oameni. Fundașul apărut de nicăieri, Paul Papp înscrie din foarfecă, după ce Latovlevici centra de pe flancul stâng, iar Rusescu devia inspirat cu capul din plin careu. Un gol venit prea repede și elevii lui Ogăraru încep a prinde viață, ca răspuns al gesturilor de pe banca tehnică. În zadar însă, la 20 de minute distanță, avea să vină și al doilea gol stelist, unul înscris tot de un fundaș. Lăsat liber de apărarea oaspeților, Lukasz Szukala înscrie cu capul din centrarea lui Keșeru de la colțul terenului. 

Partea secundă a debutat însoțită de umbra curajului lui Neșu, și jucătorii Universității revin în joc prin golul căpitanului șepcilor roșii, Dan Bucșa, care profită de greșeala lui Latovlevici și cu un șut foarte bun de la 16 metri nu-i lasă șanse lui Arlauskis. Liniștea și emoțiie se aștern pe stadionul din Ghencea, fiindcă scorul de 2-1 de pe tabelă dădea emoții Stelei. Dar doar pentru puțin timp, pentru că Adi Popa nu-l iartă pe Skvorc în minutul 66 și reface diferența de două goluri dintre cele două echipe.

Finalul a venit pe cât se putea de bine, fiindcă golgheterul Stelei închide scorul pe tabelă, Keșeru reușind să-și treacă numele pe lista marcatorilor. Un gol la care Sânmârtean are marele merit de a fi executat o lovitura liberă perfectă, iar cel care reprezintă suflul Stelei își încheie parada pe moment, fiind înlocuit de Breeveld, după care jocul se pierde în derivă, a clujenilor obosiți și a elevilor lui Gâlcă extaziați de scorul care-i duce din nou în fruntea Ligii I, la 3 puncte distanță de CFR Cluj.

„Sunt foarte bucuros, a fost un meci greu pentru noi. A venit după meciurile echipei naţionale, unde am avut 14 jucători. Am avut puţine zile să pregătim meciul. Scorul putea fi mai mare. Ştiam că U Cluj se apără jos şi am profitat de lucrul ăsta. Rusescu a căzut iar pe umăr, unde avea o problemă. Mă îngrijorează, vom juca din nou din 3 în 3 zile şi avem nevoie de tot lotul. Sper ca suporterii să fie alături de noi joi, să umplem stadionul”, a spus Costel Gâlcă.

Steaua București va evolua, joi, de la ora 20:00, cu Rio Ave, în grupele Europa League.

„Nu mă aşteptam, chiar credeam într-un rezultat pozitiv. Am pierdut rău, rezultatul de pe tabelă e aspru. Am sperat la 2-1, dar am luat goluri din neatenţie. Sper să ne fie o lecţie. Nu mă aşteptam ca Papp să dea gol din foarfecă. Cred că dacă dădeam şi noi gol din primele ocazii, altul ar fi fost cursul jocului. Asta este! A fost un sentiment ciudat să revin ca adversar în Ghencea. Dar am văzut că lumea nu a uitat ce am făcut aici. M-am simţit bine să fiu din nou aici”, a declarat după meci George Ogăraru. 

Echipele de start:

Steaua București: Arlauskis – Papp, Varela (Râpă 30′), Szukala, Latovlevici – Prepeliţă, Sânmărtean (Breeveld 79′) – Popa, Rusescu (Stanciu 67′), Tănase – Keşeru
Antrenor: Costel Gâlcă

Universitatea  Cluj: Veselovsky – Ciupe, Skvorc, Ninu, Muşat (Costin 77′) – Lungu, Bucşa – Cristocea (Lemnaru 76′), Mengolo (Kovacs 88′), Ceppelini – Gravenberch
Antrenor: George Ogăraru

IMG_4535

IMG_4597

IMG_4600

IMG_4621

IMG_4632

IMG_4638

IMG_4671

IMG_4713

IMG_4751

IMG_4759

IMG_4768

IMG_4781

IMG_4812

IMG_4822

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*