FOTO: Restricţii de trafic sâmbătă în Capitală, în ziua înmormântării Reginei Ana

  • Adelina Mitrache
  • 9 august 2016
  • Social

Au fost impuse restricţii de circulaţie în Capitală, sâmbătă, pentru funeraliile Reginei Ana, traficul rutier fiind oprit, până la ora 14.00, pe mai multe străzi din zona centrală, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

Traficul rutier va fi restricţionat, între orele 00.00-08.00, pe Calea Victoriei între Str. C.A. Rosetti şi Aleea Kretzulescu, pe Str. Dem. I. Dobrescu, precum şi pe străzile care acced în acestea, se arată într-un comunicat remis PresaLiberă.net, de către Brigada Rutieră a Capitalei.

De la ora 08.00 şi până la ora 14.00 circulaţia va fi oprită pe Calea Victoriei, între Piaţa Victoriei şi Str. Ion Câmpineanu, dar şi pe alte străzi din zonă, în funcţie de numărul participanţilor la funeralii.

De la ora 11.30 traficul rutier va fi restricţionat pe sensul de deplasare a cortegiului funerar: Str. Dem. I. Dobrescu – Bd. Gh. Magheru – Bd. Lascăr Catargiu – Piaţa Victoriei – Bd. Aviatorilor – Piaţa Charles de Gaulle – Bd. Mareşal C-tin Prezan – Arcul de Triumf – Bd. Alexandru Constantinescu – Bd. Ion Mihalache – Calea Griviţei – Şos. Chitila – D.N. 7

„Traficul pietonal va fi restricţionat în data de 13 august 2016, începând cu orele 00.00 până la defluirea totală a participanţior, pe trotuarul aferent Muzeului Naţional de Artă a României de pe Str. Ştirbei Vodă şi Calea Victoriei, până în dreptul Bisericii Kretzulescu”, se arată în comunicatul Brigăzii Rutiere.

restrictii trafic bucuresti

Poliţiştii de la Rutieră susţin că şoferii care au drum în zonă pot alege rute ocolitoare -Piaţa Victoriei– Bd. Lascăr Catargiu – Piaţa Romană – Piaţa Universităţii;Piaţa Victoriei – Calea Buzeşti – Str. Berzei – Str. Vasile Pârvan – Splaiul Independenţei.

„Pentru buna desfăşurare a traficului rutier, recomandăm conducătorilor auto să se deplaseze cu atenţie şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi pe traseul de deplasare. onducătorilor auto să se deplaseze cu atenţie şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi pe traseul de deplasare. Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi”, se precizează în comunicatul Poliţiei.

Ministerul afacerilor Interne anunţă că aproape 1.400 de poliţişti, jandarmi şi pompieri au fost mobilizaţi ,de marţi şi până sâmbătă , pentru măsuri de ordine publică la funeraliile Reginei Ana.

Marţi, trupul neînsufleţit al Reginei Ana va ajunge în România la ora 15.15. Urmează, până sâmbătă, o serie de ceremonii funerale în Bucureşti, Sinaia şi Curtea de Argeş. Regele Mihai I nu va participa la aceste evenimente, din motive de sănătate.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *