FOTO: Prima limuzină blindată a lui Vladimir Putin a fost scoasă la vânzare

  • Adrian Marinescu
  • 17 mai 2016
  • Externe

Prima limuzină de care a beneficiat preşedintele Federaţiei Ruse Vladimir Putin a fost scoasă la vânzare. Este vorba despre un Mercedes-Benz S 600 Pullman Guard, fabricat în anul 1995.

Automobilul este într-o stare bună şi este vândut de către o persoană particulară pe site-ul mobile.de.

Chiar dacă oferă un nivel de protecţie balistică B6/B7, limuzina a beneficiat de un standard ecologic Euro 1 care nu este prietenos cu mediul înconjurător.

benz

Sub capotă stă un motor pe benzină de 5.987 cm3 care livrează 394 de CP. Maşina are o transmisie automată şi un parcurs de 95.000 de km.

Limuzina germană a mai beneficiat şi de nişte opţiuni care la acea vreme nu se regăseau pe orice maşină. Printre ele se numără: ABS, sistem de climatizare automat, protecţie împotriva furtului, cruise control, trapă, scaune încălzite, servodirecţie, închidere centralizată, geamuri acţionate electric şi multe altele.

În prezent, Vladimir Putin foloseşte un Mercedes-Benz Pullman Guard în caroserie W221, însă presa rusă notează că anul viitor preşedintele va beneficia de o nouă maşină autohtonă, făcută în colaborare cu cei de la Porsche.

benz1

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *