FOTO: Premierul a preferat să se ‘înghesuie’ la clasa Economic. Cum a refuzat invitația unei stewardese

  • Adelina Mitrache
  • 5 septembrie 2016
  • Politică
dacian ciolos
Premierul Dacian Cioloş a călătorit la Munchen cu o cursă de linie a companiei Tarom. Nimic neobișnuit, însă surpriza a venit în momentul în care o stewardesă l-a invitat pe acesta să se alăture călătorilor de la clasa Business, iar el a refuzat-o.

ciolos

Stewardesa l-a invitat pe premier la clasa Business încă de la urcarea acestuia în avion, însă, Dacian Cioloș a refuzat-o spunându-i că va sta acolo unde i-a fost alocat locul. Nu doar prim-ministrul a călătorit la clasa Economic, ci întreaga delegație oficilă, formată din aproximativ opt persoane.
Imediat după aterizarea avionului, pasagerii s-au pregătit de coborâre, însă au fost rugați să aștepte să părăsească aeronava întâi coloana oficială. Premierul a adăugat la coborârea din avion: ‘asta din cauza noastră’, cerându-și scuze pasagerilor.

Premierul se află în vizită oficială la Munchen, Germania, în zilele de 4 și 5 septembrie, iar deplasarea va avea un caracter economic prin discuţiile pe care acesta le va avea cu autorităţile de land şi reprezentanţi ai unor puternice companii germane, atât din Bavaria cât şi din alte zone ale Germaniei.

Programul vizitei prim-ministrului Dacian Cioloş include: întrevederi cu reprezentanţi ai Comitetului estic al economiei germane (Ost Ausschuss), participarea la o masă rotundă pe tematica IT&C pentru prezentarea potenţialului României şi o deplasare la sediul BMW AG pentru discuţii cu membri ai board-ului companiei
Premierul va avea, de asemenea, o întrevedere cu preşedintele Parlamentului local, Horst Seehofer, premierul landului Bavaria şi cu Barbara Stamm.

Discuțiile care se vor purta cu cei doi oficiali se vor concentra în special pe relațiile bilaterale româno-germane, aflate astăzi la un nivel excelent, impulsionate de un dialog politic intens, dar şi de o componentă economică substanţială: Germania este primul partener comercial al României şi al treilea investitor străin în România.

Premierul României, Dacian Cioloș, în vizita de la Munchen va prezenta oportunitățile pe care țara noastră le oferă investitorilor, în principal pentru dezvoltarea segmentului de cercetare si dezvoltare (R&D) şi va milita pentru extinderea cooperării economice bilaterale de ansamblu.
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *