Ultimele Știri

FOTO: Peste șase mii de oameni s-au strâns în parcul Izvor la mitingul ”Alege între România și Ponta”

PNL a organizat în această dimineață un miting în Parcul Izvor, în paralel cu sedința plenului Parlamentului în care este dezbătută și supusă la vot moțiunea de cenzură „Alege între România și Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!”.

Manifestanții continuă să rămână în ploaie chiar și la această oră, purtând pancarte pe care sunt scrise mesaje precum: „Ponta ≠ inters naţional”, „Alege România, nu Ponta”, „Premier mincinos”, „Parlamentari, nu fiţi oile lui Ponta”.

În loc de 15.000 de participanți, câți a promis PNL, în Parcul Izvor au ajuns circa 5-6.000 de manifestanți. Mitingul a început cu discursul unor lideri liberali precum Anca Boagiu, Teodor Atanasiu sau Cristian Bușoi.

Premierul Victor Ponta a ironizat mitingul organizat de PNL în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură, spunând că în faţa Parlamentului sunt mai mulţi jandarmi şi jurnalişti decât protestatari, afirmând că nici Vasile Blaga, cunoscut ca un bun organizator, „nu mai e ce-a fost”.

„Este nevoie de lămuriri şi pentru oamenii aduşi cu autobuze în faţă, în ploaie. Probabil că ei credeau că vin să protesteze împotriva celor care le-au tăiat pensiile şi salariile. Ca să fiu sincer, nici domnul Blaga nu mai e ce-a fost odată. Sunt mai mulţi jandarmi şi jurnalişti decât protestatari, dar asta e. Timpul ne marchează pe toţi”, a susţinut Ponta.

1

4

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*