Ultimele Știri

Foto: Pericolul retrogradării e din ce în ce mai aproape de Rapid

CSMS Iași a obținut astăzi prima victorie din acest sezon în Giulești și a egalat Rapidul în clasamentul Ligii 1, având fiecare câte 9 puncte acumulate în cele 13 etape.

Rapidul pare că nu-și poate reveni, mai ales după ce chiar înaintea disputei cu CSMS Iași, Daniel Pancu s-a accidentat, iar ceilalți jucători de pe teren nu i-au putut suplini lipsa. Astfel, încă din primele minute giuleștenii abia de au trecut în cealaltă jumătate a terenului, în timp ce moldovenii își adjudecaseră deja câteve ocazii pe care Bornescu le-a rezolvat. Curajul echipei lui Marian Rada s-a stins îndeosebi după greșeala înlocuitorului lu Pancu, Alexandru Dan, care l-a faultat pe Plămadă, iar Wesley a tramsformat lejer lovitura de la 11 metri.

După revenirea de la vestiare, prin vocea fanilor, care și-au lăsat munca sau orele pentru a fi alături de echipă, Rapidul a devenit mult mai agresivă în joc, însă nicidecum golul egalării nu a mai venit, iar Grahovac a răsuflat ușurat, mai ales în minutul 90, când același Wesley putea majora diferența de la punctul cu var, însă a trimis peste poartă. 

Fluierul final al arbitrului anunța fericirea celor trei puncte de pe chipul ieșenilor, în timp ce supărarea și dezamăgirea accentuată de reacția negativă a suporterilor îngheța visul prosper al unei echipe emblematice care se zbate în zona retrogradării.

„Am făcut o repriză a doua destul de bună, dar n-am reuşit să înscriem. Penalty-urile n-au fost problema, ci faptul că n-am înscris. Calitatea în joc şi relaţiile dintre jucători nu sînt puse la punct. Ne lipseşte omogenitatea”, a spus Marian Rada.

Echipele de start:

Rapid București: Bornescu- Tînc, Al. Iacob, Mera, N. Vasile- Al. Dan, E. Dică – Martin, Rui Miguel, Buş – I. Roşu
Antrenor: Marian Rada

CSMS Iaşi: Grahovac- I.Voicu Plămadă, L.Munteanu, Ţigănaşu- Creţu, Novac-Bosoi, Al.Ciucur- Onduku, Welsey
Antrenor: Nicolo Napoli

IMG_7800

IMG_7816

IMG_7818

IMG_7833

IMG_7846

IMG_7859

IMG_7886

IMG_7890

IMG_7951

IMG_7983

IMG_8003

IMG_8019

IMG_8026

IMG_8038

IMG_8088

IMG_8095

IMG_8115

IMG_8130

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*