FOTO: Nou moment groaznic pentru gimnastică la JO. O sportivă britanică a căzut pe gât la sol și a fost scoasă în scaun cu rotile

  • Adelina Mitrache
  • 8 august 2016
  • Sport

O nouă căzătură urâtă i-a ținut cu sufletul la gură pe fanii gimnasticii la Jocurile Olimpice de la Rio.

După momentul groaznic cu gimnastul francez Samir Ait Said care și-a rupt piciorul la sărituri, gimnasta britanică Ellie Downie a fost scoasă duminică seara în scaun cu rotile din arena din Rio după ce a căzut pe gât, la sol.

1

În vârstă de 17 ani, Ellie Downie i-a îngrozit pe spectatori după ce a căzut pe gât în timpul unei diagonale la sol. Sportiva britanică a încercat să-și termine exercițiul, însă nu a reușit. A fost scoasă din arenă în scaun cu rotile, însă a revenit după 10 minute și a pus umărul la calificarea echipei Marii Britanii în finală.

2

Din echipa britanică face parte și sora ei Becky, în vârstă de 24 de ani, care a izbucnit în plâns când a văzut căzătura groaznică. „După căzătură m-am simțit amețită” a povestit Ellie care și-a revenit rapid și chiar a concurat la sărituri după câteva minute. „Am vrut să sar pentru mine și pentru echipă chiar dacă antrenorii și medicii mi-au spus să renunț” a completat ea.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *