FOTO: Marian Munteanu este candidatul pentru Primăria Capitalei din partea PNL

PNL

Marian Munteanu este candidatul susţinut de PNL pentru Primăria Capitalei, potrivit unei decizii a comisiei de unificare a PNL, decizie care urmează să fie confirmată de Biroul Politic Naţional.

marian munteanu

Şedinţa Biroului Politic al PNL este programată pentru ora 18.00.

Decizia comisiei de unificare a PNL privind desemnarea fostului lider al studenţilor drept candidat la Primăra Capitalei vine după ce Ludovic Orban s-a retras luni din cursa electorală, ca urmare a anchetei DNA.

În discuţiile în interiorul PNL, numele lui Cătălin Predoiu şi al Adrianei Săftoiu au fost vehiculate pentru a-l înlocui pe Ludovic Orban în competiţia electorală pentru Primăria Generală, însă, liberalii nu au reuşit să ajungă la un acord.

Atât Predoiu, cât şi Săftoiu au fost măsuraţi în sondajul comandat de PNL în luna februarie şi au obţinut scoruri apropiate de cel al lui Ludovic Orban.

Surse din PNL declarau că Adriana Săftoiu ar accepta o candidatură, dacă ar fi ultima soluţie a partidului, în timp ce Predoiu, în ciuda insistenţelor colegilor de partid, nu s-a arătat dornic să îşi asume câştigarea celei mai importante redute pentru care partidele se vor lupta în la alegerile locale din 5 iunie.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *