Ultimele Știri

FOTO: Irina Begu este în sferturi la simplu și în semifinale la dublu la Rio Open

Irina Camelia Begu la Rio

Irina Begu ne demonstrează încă de la începutul acestui nou sezon de tenis că este într-o formă de zile mari. După parcursul suprinzător de la Australian Open și aportul ei semnificativ pentru calificarea României în Grupa Mondială I de la Fed Cup, Irina Begu este sfertfinalistă și semifinalistă la ambele probe ale turneului WTA de la Rio de Janeiro.

Irina Begu a reușit ieri să se califice în sferturile competiției de la Rio, după un meci solid împotriva americancei Bethanie Mattek-Sands, scor 6-2, 6-4. Astăzi, ea a reușit să se califice și în semifinalele probei de dublu alături de Maria Irigoyen, cuplul româno-argentinian devansându-le după o oră şi 49 de minute pe Veronica Cepede Roig și Beatriz Garcia Vidagany, scor 7-6, 3-6, 10-5.

Românca de pe locul 34 mondial este la a doua participare consecutivă în cadrul turneului de la Rio, anul trecut Irina s-a oprit în sferturile competiției la simplu, iar de la dublu a plecat cu trofeul acasă.

„Mă bucur că m-am întors aici, Mai întâi pentru că se joacă pe zgură, apoi pentru că e un oraş grozav, iar turneul e foarte bine organizat. Voi încerca mereu să joc aici, deşi depinde de locul în clasament”, a declarat Irina Begu la Rio Open.

Favorita secundă o va întîlni în „sferturi” pe Julia Glushko, de pe locul 149 WTA, iar în proba de dublu se va confrunta cu Chieh-Yu Hsu și Elitsa Kostova.

Irina Camelia Begu la Rio

Irina Camelia Begu la Rio

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*