Ultimele Știri

FOTO: Între timp, un nou convoi umanitar din Rusia a ajuns în estul Ucrainei

În timp ce se negociază pacea la Munchen între Rusia, Ucraina, Germania și Franța, al 13-lea convoi umanitar a trecut granița ruso-ucraineană și se îndreaptă spre cele două regiuni ocupate de separatiști, Donețk și Lugansk.

Dacă până acum veneau dinspre Rusia coloane cu 70 de camioane, cu peste 700 de tone de ajutor umanitar, de această dată Putin a decis să dubleze numărul mașinilor odată cu înăsprirea luptelor din Donbas.

Peste 170 de camioane se îndreaptă spre estul Ucrainei cu o încărcătură de peste 1,8 mii de tone de produse alimentare, medicamente și materiale de construcție, după cum anunță presa din Rusia.

Conform informațiilor apărute pe rețelele de socializare, se pare că o parte a ajutorului umanitar a ajuns deja în orașul Lugansk și Mekeevka.

În ultimele două zile, deși s-a ajuns la o înțelegere de încetare a focului pe timp de zi, atacurile militare nu au contenit, numai ieri serviciul de presă ATO a înregistrat 39 de încercări ale separatiștilor de a ataca pozițiile militarilor ucraineni. De asemenea, anunță că luptătorii ucraineni au omorât 70 de teroriști și  au distrus 14 unități de tehnică militară rusească.

razboiul din ucraina

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*