Ultimele Știri

VIDEO/FOTO: Incediu puternic la o mansardă din Capitală, acoperişul blocului a fost cuprins de flăcări

UPDATE 11:35: În urma incendiului au mai fost transportate la spital alte două persoane intoxicate cu fum – un bărbat de 56 ani, la Spitalul Floreasca, și un pacient surdomut la Spitalul „Sf. Ioan”. În total cinci persoane au fost transportate la spital.

UPDATE 11:00: Aproximativ 400 de persoane care locuiesc in blocul cuprins de incendiul izbucnit miercuri pe bulevardul 1 Decembrie din Capitala au fost evacuate si un numar de 202 garsoniere au fost afectate, in urma operatiunilor de stingere, a anuntat Adrian Marin, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti.

El a spus ca este vorba despre 168 de garsoniere situate la cele patru etaje ale blocului si alte 34 aflate la mansarda.

UPDATE 10.06: Trei persoane au necesitat îngrijiri medicale, în urma incendiului izbucnit miercuri dimineață în cartierul Titan din Capitală, a anunțat Adrian Marin, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București.

Un bărbat a suferit un atac de panică și a primit sprijinul medicilor SMURD, la fața locului, iar două femei au fost transportate la spital, fiind intoxicate cu fum.

O femeie în vârstă de 25 ani, după ce a primit primul ajutor, a fost transportată la Spitalul Pantelimon, iar o alta de 30 ani a fost dusă la Spitalul „Al. Obregia”.

Incendiul s-a extins la mai mult de 20 de locuinţe, iar reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov estimează că suprafaţa afectată este de peste 1.000 de metri pătraţi.

Un incediu a izbucnit, miercuri, la un bloc de pe bd.1 Decembrie din Bucureşti, focul a cuprins mansarda şi s-a extins pe o suprafaţă de 1000 de metri, pompierii intervin cu 16 autospeciale.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ifov focul arde pe o suprafaţă de 1000 metri pătraţi adică întreaga suprafaţă a mansardei.

„Întâmpinăm dificultăţi pentru că incendiul se manifestă sub acoperişul de tablă, o zonă greu accesibilă, cu degajări foarte mari de fum” a transmis Adrian Marin de la ISU Bucureşti-Ilfov.

Pompierii intervin atât pe exterior cu autoscări dar şi pe interioroul blocului cu 12 autospeciale de singere şi patru autoscări.

„De asemenea sunt pregătite echipaje medicale care să acorde asistenţă medicală”, a mai spus Adrian Marin de la ISU.

Potrivit pompierilor nu sunt vitime, persoanele care locuiesc în acel bloc fiind evacuate de către pompieri.

incendiu 1

incendiu 2

incendiu 1

incendiu 2

incendiu 3

incendiu 4

incendiu 5

incendiu 7

incendiu 8

incendiu 9

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*