Ultimele Știri

FOTO: Gafa făcută de teroriștii Hamas atunci când și-au prezentat noul tanc. „Ca să știți și voi, nu se fac din lemn”

Controversă în jurul unui presupus tanc prezentat cu mare fast de Hamas.

“Tancul” a fost prezentat public de Hamas după o recentă știre despre înmormântarea unor luptători ai grupării teroriste care s-a transformat în haos după ce acoperișul pe care stăteau spectatorii s-a prăbușit. Imediat, Hamas s-a laudat cu un tanc pe care l-ar fi capturat de la armata israeliană iar apoi l-ar fi reparat, modificat și repus în funcțiune în Gaza, catalogându-l drept “vehicul produs local”.

“Aceste tancuri au fost zdrobite de mujahedini în războiul din 2014”, afirmă Hamas, potrivit grupării teroriste fiind vorba de un vehicul Merkava, principalul tanc din dotarea forțelor armate israeliene. Însă un detaliu a arătat că lucrurile nu stau chiar așa.

tanc 1

tanc 2

Ofir Gendelmann, purtător de cuvânt al premierului israelian, a precizat pe Twitter că, “pentru informarea voastră, tancurile nu sunt făcute din lemn și nu merg pe roți”. Și asta deoarece în imaginile prezentate de Hamas se vede clar că tancul nu merge pe șenile, ci are sub el niste roți, deci probabil e un atovehicul peste care a fost pusă o caroserie din lemn. Alți utilizatori ai rețelelor sociale au remarcat că seamănă cu mașina lui Fred Flintstone, celebrul personaj de desene animate.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Primele filme porno din istorie. Despre capriciile vremii și cum arată prima peliculă dedicată adulţilor turnată în anul 1897

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*