Ultimele Știri

Foto: Gabriel Oprea i-a oferit un cadou de 100.000 euro fiului său

Fiul lui Gabriel Oprea este învățat să trăiască în același lux ca și tatăl său, fiindu-i o copie fidelă acestuia. De curand, Gabriel Oprea Junior a primit de la ministru un bolid sport de 100.000 de euro, un Audi S7 Matrix, cadou cu ocazia împlinirii vârstei de 19 ani.

Pentru că lui Oprea nu îi place să stea la cozi și îi place să se afle într-o coloană oficială chiar și pentru vizite nejustificate, l-a învățat și pe fiul său în aceeași manieră. Tocmai de aceea tatăl ministru îi punea la dispoziție un Volswagen Passat cu girofar care să îl ajute prin traficul greu din București și uneori chiar și în afara Capitalei.

De câte ori iese în oraș cu mașina sa de lux, juniorul nu pierde ocazia de a fotografia ”bijuteria”, pentru a o posta pe conturile sale de Facebook și Instagram. Așa au ajuns să se stârnească multe întrebări: de unde își permite generalul o mașină? Din salariul de ministru sau de cel din cel de vicepremier?

Cadourile pe care juniorul le-a primit de la tatăl său au fost numeroase anul acesta, astfel, ministrul și-a introdus fiul și în politică, propulsându-l direct pe o funcţie în partidul construit şi condus de el, cea de preşedinte al organizaţiei de studenţi a UNPR Sector 1.

oprea-3

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*