Ultimele Știri

FOTO: Fost fotbalist ucis cu mai multe focuri de armă

Fostul fotbalist salvadorian Alfredo Pacheco, în vârstă de 33 de ani, a fost ucis cu focuri de armă, duminică, iar alte două persoane au fost rănite, în circumstanțe încă neelucidate, a anunțat poliția, citată de AFP.

pistol

”Fostul internațional a fost asasinat de un grup de necunoscuți în momentul în care pleca dintr-o benzinărie alături de alte persoane, la Santa Ana, la 66 km vest de capitala San Salvador”, a precizat pentru AFP un purtător de cuvând al poliției.

Alfredo Pacheco, care și-a petrecut cea mai mare parte a carierei în El Salvador, fusese suspendat pe viață din fotbalul profesionist în septembrie 2013 de către federația națională (FESFUT) pentru participarea la meciuri trucate. Pacheco a jucat ca fundaș la Club Deportivo FAS și Asociacion Deportiva Isidro Metapan, în țara natală, precum și la New York Red Bulls.

Scandalul, care privea patru meciuri disputate între 2010 și 2012, a dus și la suspendarea pe viață a altor 13 coechipieri din echipa națională.

El Salvador, țară cu șase milioane de locuitori din America Centrală, este atinsă de un val de violență determinat de bandele de răufăcători. Din ianuarie până în noiembrie s-au înregistrat peste 6.000 de omucideri, aproape dublu față de aceeași perioadă în 2014.

Alfredo Pacheco

Alfredo Pacheco

Alfredo Pacheco

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*