Ultimele Știri

FOTO: Echipa falimentară a Mureșului a câștigat Supercupa României

ASA Târgu Mureş a câștigat primul trofeu din istorie în unicul meci la cârma căruia este Dan Petrescu. Datorită golului lui Axente, echipa cu probleme financiare create de DNA i-a furat Stelei ultimul titlu al acestui sezon, Supercupa României.

Stadionul Farul Constanța a fost învolburat de oamenii doritori de spectacol fotbalistic, însă acesta a lipsit cu siguranță în meciul cu trofeul Supercupei României pe masă. După cum ar trebui să ne obișnuim, în prima repriză cele mai bune echipe din campionat au prestat un joc mediocru, fiind identificate doar câteva sclipiri din partea jucătorilor lui Mirel Rădoi, Chipciu – cu un șut pe poartă de la distanță în minutul 12 și Tudorie – cu două atingeri nefructificate ale mingii în careul de 6 metri al portarului advers.

În a doua repriză, mureșenii au dat dovadă de mai multă silință pe gazonul de pe malul mării, astfel că la al doilea șut pe poartă al lui Axente, ASA a înscris. Deși a încercat să schimbe linia mediană a echipei lui Gigi Becali, Mirel Rădoi a rămas cu aceeași slăbiciune la formație, fiindcă nici Neagu, nici Muniru nu-l pot înlocui pe Sânmărtean.

Spre final, mureșenii erau nerăbdători să ridice deasupra capului primul și poate singurul trofeu al echipei cu sechestru pe conturi și investigată de DNA că ar fi fost finanțată ilegal. Bucuria și trofeul totuși rămân în memorie și sunt de necontestat, iar Dan Petrescu poate pleca împăcat de la ardeleni, fiindcă a reușit performanța de a cuceri un trofeu într-un singur meci.

„A fost foarte greu, o lună incredibil de grea, am cumpărat 12 jucători, ne-am chinuit să-i aducem, s-a întâmplat ce s-a întâmplat, oferta pe care am avut-o… Îmi este foarte greu să plec acum, le-am spus-o şi celor din conducere, mă gândeam să rămân în continuare dacă nu erau acele probleme”, a declarat Dan Petrescu, care va pleca în China după partida de la Constanţa.

De partea cealaltă, nouinstalatul voluntar la echipa lui Gigi Becali, Mirel Rădoi, are de analizat și cârpit multe lipsuri cu jucători veniți la prețuri low-cost.

„Trebuie să ne aducem aminte că am întâlnit o echipă care a trecut printr-o perioadă dificilă şi care s-a motivat mai mult decât noi. Eu şi staff-ul suntem vinovaţi pentru acest rezultat, poate că nu am reuşit să îi motivăm pe jucători pentru această partidă”, a spus Mirel Rădoi.

GALERIE FOTO:

_MG_9039

_MG_9027

_MG_9023

_MG_9021

_MG_9018

_MG_9009

_MG_9008

_MG_9003

_MG_8995

_MG_8993

_MG_8988

_MG_8977

_MG_8974

_MG_8973

_MG_8969

_MG_8967

_MG_8966

_MG_8957

_MG_8955

 

Spătaru CătălinFotograf: Cătălin Spătaru

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*