Ultimele Știri

FOTO: Dezvăluiri incredibile din ancheta atentatelor din Bruxelles! Unul dintre teroriști a FURAT identitatea unui fotbalist pentru a se deplasa prin Europa

Ancheta atentatului terorist din Bruxelles, unde mai multe bombe au fost detonate în aeroport și la metrou, rănind peste 250 de oameni și omorând 35, scoate detalii incredibile la iveală.

Unul dintre teroriști, Khalid El Bakraoui, i-a furat identitatea fostului mijlocaș de la tineretul lui Inter, Ibrahim Maaroufi, un belgian care în prezent joacă la Paganese, ca să se poată deplasa prin Europa și să treacă de controalele poliției, conform celor de la 101greatgoals.com.

 Khalid El Bakraoui

Potrivit Gazzetta dello Sport, folosind un act de identitate fals, Khalid El Bakraoui a reușit chiar să își închirieze un apartament în Charleroi, înainte de atentat.

Acesta a aterizat pe 23 iulie 2015 la aeroportul din Treviso cumpărând un bilet de pe cardul de credit al altcuiva și a petrecut o noapte într-un hotel de lângă Veneția.

 În drumul său spre Grecia, acesta s-a întâlnit cu Bari Salah Abdeslam, organizatorul atentatelor din Paris, notează Gazzetta dello Sport. Cu ajutorul acestui act fals de identitate, atentatorul a reușit să se deplaseze prin Belgia, Italia și Grecia.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*