Ultimele Știri

FOTO: Dezvăluiri despre atitudinea lui Oprea în Guvern: „Tu vrei să îţi RUP picioarele?”

oprea

Ies la iveală lucruri mai puțin cunoscute despre comportamentul social al fostului vicepremier, Gabriel Oprea, din perioada în care acesta încă se mai afla la putere. Valentin Mircea, şeful Corpului de Control al Guvernului dezvăluie, într-o postare pe Facebook, cum se manifesta Oprea față de alți colegi: ” Era arogant, îi insulta pe ceilalţi, ameninţa şi umilea”, susţine acesta.

„Azi, la masă, la cantina de la Guvern, am avut ocazia să aflu câteva crâmpeie din comportamentul gheneralului Oprea, pe vremea când făcea pe vice prim-ministrul”, îşi începe şeful Corpului de Control al Executivului dezvăluirile.

oprea

Valentin Mircea, şeful Corpului de Control al Guvernului, povestește că atitudinea fostului vicepremier era mult mai sfidătoare de atât, ajungându-se chiar la scene greu de imaginat că s-ar putea petrece într-o asemenea instituție. „Insulte, aroganță, amenințarea celor care nu făceau ce vroia el (<<tu vrei să îți rup picioarele?>>), umilirea tuturor (când intra în sala de ședințe de guvern, toți cei din aparatul de lucru și secretariat trebuiau să se ridice în picioare, în momentul în care trecea <<mărețul>> pe lângă ei), folosirea personalului pentru îndeplinirea unor sarcini personale (cumpărături etc). La noi în Oltenia există o vorbă: s-a urcat scoafa în copac și acum se crede privighetoare”, scrie oficialul guvernamental, pe Facebook.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*