Ultimele Știri

FOTO: Dacă primești acest mesaj pe WhatsApp, nu-l deschide! Ce se întămplă dacă intri în el și cum este deghizat

whatsApp

O nouă amenințare a fost descoperită, iar de data această țintele sunt utilizatorii de WhatsApp.

Criminalii cibernetici au dezvoltat un nou malware care le oferă acces la datele personale ale utilizatorilor de WhatsApp! Mesajul este deghizat în email ce pare să fi fost trimis de la un cont oficial al WhatsApp.

Cercetătorii de la firma de securitate Comodo Labs au descoperit amenințarea care încearcă să-i păcălească pe utilizatori ăa descarce viusul.

Multe dintre mesaje conțin notificări precum „ai primit un mesaj vocal” sau „ai ratat un mesaj vocal”. Niciun astfel de email nu provine de la o adresă de WhatsApp însă este creat astfel încât să dea această impresie.

whatsApp mesaj virus

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on FOTO: Dacă primești acest mesaj pe WhatsApp, nu-l deschide! Ce se întămplă dacă intri în el și cum este deghizat

  1. Cum se fac bani! In secolul 21 trebuie sa inveti neaparat cum se fac bani! Acum ai acces GRATUIT la un curs exceptional care te invata in cel mai simplu cum se fac bani. Dupa ce te hotarasti si tu cu seriozitate sa inveti tot ceea ce e mai folositor pentru tine, cere detalii despre curs la adresa de email: boda.noemi@yahoo.com

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*