Ultimele Știri

Foto: Cum sunt primiți imigranții de către olandezi

Capete de porc amplasate la intrarea in tabara de refugiati

Valul de imigranți care a luat cu asalt țările vestice din Europa începe să creeze nemulțumire printre cetățeni. În Germania au avut loc mai multe mișcări de protest împotriva imigranților musulmani, aceste mișcări reușind să adune zecii de mii de oameni în stradă. În Germania și Franța s-a ajuns chiar la acte radicale, unele tabere de refugiați fiind incendiate de către cei care se opun primirii refugiaților pe teritoriul țărilor lor.

Acum, situația se schimbă și în Olanda, țară recunoscută pentru toleranța multiculturală ridicată în rândul cetățenilor săi. Există din ce în ce mai multe voci care afirmă că refugiații nu sunt bineveniți în Olanda. Acest val de antipatie față de refugiați crește în contextul în care, mai multe atacuri ale ISIS au lovit Parisul pe 13 noiembrie, iar Belgia se află în stare de alertă de gradul 4 (cel mai ridicat nivel). Olandezii încep să se teamă pentru viețile lor, și cer măsuri drastice pentru oprirea fluxului de imigranți care s-au orientat către țara lor.

Mai multe persoane neidentificate, au aruncat la intrarea într-o tabără de imigrați din Olanda, 14 capete de porc. Poliția nu are suspecți.

Mai târziu, în cursul zilei, a apărut o imagine pe twitter cu unul dintre capetele de porc plasate la intrarea în tabăra de refugiați. În descrierea imaginii era următorul text: „Atunci când democrația nu mai funcționează, oamenii devin nervoși și disperați. Bine ați venit în iadul din Eschmarkerveld!

deutch

Poliția afirmă că acest act este o crimă împotriva mediului și că autorii faptei vor fi identificați după seriile de identificare din urechile capetelor de porc.

În septembrie, Olanda a fost de acord să primească 7.000 de imigranți, după ce Comisia Europeană a impus mai multor țări din UE să împartă numărul de refugiați între ele, pentru a rezolva criza refugiaților.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Foto: Cum sunt primiți imigranții de către olandezi

  1. Capatanile alea nu-s mai bune la piftie? Risipitori oameni!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*