Ultimele Știri

FOTO: Cum arată orașul de sub ruine din estul Ucrainei – Uglegorsk

razboiul din ucraina

Războiul din estul Ucrainei continuă să provoace din ce în ce mai multe victime și pagube, care nu vor fi recuperate niciodată. Cinci militari ucraineni și alți cinci civili au murit în luptele din regiunea Debalițevo în ultimele 24 de ore în urma celor 42 de atacuri militare ale separatiștilor.

Orășelul Uglegosk, care a fost ținta agresiunilor militare în ultimele zile, a rămas cu clădiri și case distruse, iar pe străzi este doar tehnică militară avariată. O mare parte din cei aproximativ 10.000 de locuitori au fost evacuați de aramata ucraineană, iar cei rămași au ajuns sub controlul separatiștilor.

razboiul din ucraina

razboiul din ucraina

razboiul din ucraina

razboiul din ucraina

razboiul din ucraina

razboiul cin ucraina

razboiul din ucraina

razboiul din ucraina

În orașul Debalițevo, aflat în apropiere de Uglegorsk, se duc cele mai crâncene lupte în continuare. Separatiștii lansează atacuri necontenit asupra localității, unde s-au regrupat cele mai bune trupe militare ucrainene. Pe lângă încercarea de a respinge atacurilor militare, forțele ucrainene evacuează oamenii din oraș, alte 431 de persoane din Avdeevka și Debalițevo în ultimele 24 de ore au fost scoase din zona fierbinte.

Serviciul de presă ATO a anunțat că inamicul a înregistrat, ieri, peste 190 de soldați morți și 7 unități de tehnică distruse. De altfel, pe drumul spre Debalițevo se pot vedea tancuri distruse ale separatiștilor.

raboiul din ucraina

razboiul din ucraina

De asemenea, autoritățile ucrainene au depistat un militar ucrainean în aeroportul distrus din Donețk. Acesta a supraviețuit ca prin minune după ce a zăcut opt zile sub ruine. Aleksandr Litviniuk, originar din Dnepopetrovsk, se află în stare gravă în secția neurochiururgie a unui spital din Kiev. Militarul a suferit o contuzie cerebrală și nu recunoaște pe nimeni.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*