Ultimele Știri

(FOTO) Cum arată Nisa la o zi după atentat. Liniște înfiorătoare și trupuri neînsuflețite întinse pe străzi

Franța a fost din nou zguduită de terorism, chiar  de Ziua Națională, pe 14 iulie. În urma atentatului care s-a soldat cu 84 de morți și alți 150 de răniți, dintre care 50 în stare critică, peste Nisa s-a așezat o liniște înfiorătoare.

La Promenade des Anglais, bulevardul unde a avut loc atacul, este închis pe o perioadă nedeterminată, iar toate manifestațiile care urmau să aibp loc au fost anulate. Autoritățile au interzis băile în mare, dar și accesul la plajele publice și private aflate între aeroportul din Nisa și plaja Beau Rivage

Starea de urgență instaurată după atacurile din noiembrie, care ar fi trebui să iasă din vigoare la 27 iulie, va fi prelungită cu încă trei luni. Cetățenilor francezi le este frică să mai iasă din case, după ce au fost decimați chiar de ziua lor națională. Pe străzile Nisei se găsesc încă trupurile neînsuflețite ale victimelor.

Toate steagurile din capitala Franței sunt arborate în bernă, vineri (15 iulie), a doua zi după tragedie.

Preşedintele Francois Hollande a decretat, în urma atentatului de la Nisa soldat cu 84 de morţi, trei zile de doliu naţional, respectiv cele de 16, 17 şi 18 iulie, a anunţat premierul Manuel Valls, citat de Le Figaro online.

nisa atac

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*