Ultimele Știri

FOTO: Cum arată arena de tenis de la Galați pentru Fed Cup

niculescu fed cup galati

România și Spania se vor confrunta pe 7 şi 8 februarie în turul întâi al Grupei Mondiale II de la Fed Cup. Dacă echipa alcătuită din Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu și Alexandru Dulgheru se va reuni abia astăzi, ibericele au testat deja suprafața de joc instalată în incinta patinoarului din Galați.

Monica Niculescu şi Alexandra Dulgheru au ajuns, ieri, la Galaţi, în timp ce Simona Halep şi Irina Begu urmează să sosească, astăzi, iar autoritățile locale finalizează pregătirile pentru eveniment. După ce interiorul Patinoarului s-a transformat într-o arenă de tenis, primăria orașului a ordonat să fie adunați toți maidanezii din jurul stadionului, iar gropile de pe străzile adiacente să fie acoperite. 

fed cup galati

Echipa feminină de tenis a Spaniei a ajuns, duminică, în Galaţi, fără Garbine Muguruza, care s-a alăturat, ieri, celorlalte iberice. Silvia Soler-Espinosa (67 WTA), Lara Arruabarena (86 WTA) şi Anabel Medina Garrigues (499 WTA), asistate de Conchita Martinez, în calitate de căpitan nejucător, s-au antrenat, aseară, în arena de tenis amenajată în Galaţi.

„Suprafața de joc este bună. Este tare și nu e prea rapidă. Per total, este ok”, a declarat Anabel Madina, cea mai experimentată jucătoare a ibericelor.

fed

fedcup

fedcupgalati

galati

galatifedcup

tenisgalati

Sâmbătă, de la ora 13:00, se vor juca primele două meciuri de simplu, iar duminică, de la ora 12:00, se va începe tot cu cele de simplu, urmând apoi jocul de dublu.

Confruntarea se va disputa dupa formatul cel mai bun din cinci meciuri. Echipa câștigătoare va avansa în barajul pentru Grupa Mondială I, în care se vor afla cele mai bune opt echipe din lume.

Romania a mai întâlnit Spania o dată în istorie și a fost învinsă cu 3-0.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*