Ultimele Știri

FOTO: Condițiile dramatice în care trăiesc copiii refugiaților. Dorm în păduri și canale

Mai mult de 4 milioane de oameni au fugit din calea războiului civil din Siria, începând cu 2011. Atunci când părinții au trebuit să plece în căutarea unei vieți mai bune, mii de copii, atât de mici că nu pot înțelege exact ce se întâmplă în jurul lor, au fost luați și obligați să traiască în condiții dramatice.

Războiul din Siria, dintre guvernul lui Bashar al-Assad şi rebeli a determinat 4 milioane de oameni să părăsească ţara şi să devină refugiaţi, iar cei mai afectați sunt copii, a căror viaţă a fost până acum înconjurată doar de violenţă și continuă să fie așa, fiind nevoiți să asiste la situații extreme.

Fiind luați într-o călătorie riscantă spre Europa, aceștia au ajuns să doarmă pe străzi, în păduri şi în tabere de refugiaţi, iar de cele mai multe ori, din cauza microbilor și a mizeriei în care trăiesc, ajung să se îmbolnăvească. Părinții nu au bani pentru tratamente și nici mediul nu este unul prielnic pentru recuperare, așa că boala lor rămâne netratată de părinții speriați de o posibilă întoarcere în țara de unde au plecat.

Imaginile cu copiii refugiaţilor, publicate pe internet au impresionat întreaga lumea.

copiii-refugiatilor

copiii-refugiatilor

copiii-refugiatilor

copiii-refugiatilor

Foto: Dailymail

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*