Ultimele Știri

FOTO: Cercetătorii din Rusia, uimiţi de o descoperire recentă

cercetatori

Cercetătorii din Rusia au făcut o descoperire cel puţin uimitoare, despre care nici ei nu ştiu prea multe, neputând stabili provenienţa sa şi nici să îl identifice.

Un corp minuscul, descoperit în Rusia, îi uimeşte pe cercetătorii locali, care nu au putut stabili provenienţa sa şi nici să stabilească despre ce animal este vorba.

Potrivit presei locale, micuţul corp a fost găsit de doi rezidenţii din zona Sosnovy Bor, care au crezut iniţial că ar fi vorba de un pui de găină care nu s-ar fi dezvoltat normal. Teoria a fost, însă, respinsă imediat de cercetători, scriu site-urile Opposing Views şi Daily Mail.

„Această creatură are un craniu ciudat, nu are gât şi nici aripi. E nevoie de studii ulterioare pentru a determina despre ce fel de creatură sau organism e vorba”, a declarat biologul Yegow Zadereev, de la Institutul de Biofizică din Krasnoyarsk.

Fotografiile au devenit virale mai ales pe site-urile de vânători de extratereştri.

Scott C Waring, editor al site-ului UFO Sightings Daily, a scris că internauţii de pe acest site aşteaptă rezultatele testului ADN pentru a fi convinşi că nu e vorba despre o fiinţă de origine extraterestră.

corp rusia

corp rusia

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on FOTO: Cercetătorii din Rusia, uimiţi de o descoperire recentă

  1. Descoperirea e interesanta !

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*