Ultimele Știri

FOTO: Cancelarul Angela Merkel și prietenii ei neo-naziști

Anonymous din Germania au lansat în spațiul internautic imagini compromițătoare cu Angela Merkel, petrecându-și timpul în tinerețe alături de neo-naziști.

Cancelarul german Angela Merkel a participat în tinerețe la reuniunile grupurilor neo-naziste. Imaginile, care datează din anul 1993, arată prezența lui Merkel și a Sabinei Leutheusser-Schnarrenberger în centrul de tineret al neo-naziștilor din Elbterrasen, Magdeburg. În fotografii cele două apar cu o mulțime de membri ai unei grupări de extremă dreapta, iar unul dintre acei tineri a efectuat salutul nazist în prezența tinerei Merkel.

Administrația cancelarului a oferit o explicație oficială, precum că Merkel „lucra în acele locuri, cu scopul de a-i insera în programe de democratizare și lupta împotriva fascismului pe acei tineri cu idei neo-naziste”.

Interesant e faptul că vizita lui Merkel la Elbterrasen fusese la câteva săptămâni după ce a fost asasinat în acea locație și de către acel grup, un tânăr antifascist, care a fost bătut până la moarte cu bâte de baseball. Organizațiile antifasciste au descris acel club drept o ascunzătoare a tinerilor naziști.

Merkel_Magdeburg_BAU_1_April_1993

Merkel_Magdeburg_BAU_2_April_1993

Merkel_Magdeburg_BAU_3_April_1993

Merkel_Magdeburg_BAU_4_April_1993

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*