Ultimele Știri

FOTO: Britanicul care a vrut să îl ucidă pe Donald Trump a pledat nevinovat

donald trump

Un tânărul britanic care a încercat la jumătatea lunii iunie să îl asasineze pe candidatul republican la Casa Albă, Donald Trump, a pledat miercuri nevinovat în fața unui judecător federal din Las Vegas de capetele de acuzare reținute împotriva lui, a anunțat biroul procurorului, potrivit AFP.

britanicul care a incercat sa il ucida pe donald trump

Michael Sandford, 20 de ani, urmează să fie judecat pe 22 august după ce a fost pus sub acuzare la sfârșitul lui iunie pentru posesie ilegală de arme de către un rezident ilegal și pentru tulburarea ordinii publice, nu însă și pentru tentativă de asasinat.

Tânărul, rezident ilegal în SUA, a încercat să-i ia arma unui agent al Secret Service — serviciul de protecție a personalităților — în timpul unei întâlniri electorale a lui Donald Trump pe 18 iunie, la Las Vegas, dar a fost imobilizat de forțele de ordine.

Deși în plângerea inițială se vorbea despre intenția lui Michael Sandford de a-l ucide pe Trump, actul de inculpare a britanicului nu face referire la o eventuală tentativă de asasinat.

El riscă până la 10 ani de închisoare și 250.000 de dolari amendă pentru fiecare capăt de acuzare.

Părinții suspectului au făcut cunoscut că fiul lor suferă de sindromul Asperger, o formă de autism, și că este bolnav mintal.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*