Ultimele Știri

FOTO: Bărbatul care s-a născut cu 28 de degete la mâini și la picioare. Ce meserie are și de ce se bucură de „defectul” său

Un bărbat din vestul Indiei s-a născut cu 28 de degete la mâini și la picioare. Devendra Suthar, 43 de ani, este de meserie tâmplar și spune că trebuie să fie foarte atent să nu își taie degetele.

Bărbatul consideră că „defectul” pe care îl are, și care a fost recunoscut de Cartea Recordurilor, drept o „binecuvântare” de la Dumnezeu. Devendra suferă de Polidactilism și are șapte degete la fiecare mână și șapte degete la fiecare picior. Oamenii din toate colțurile țării vin cu copiii lor pentru a-l vedea pe „bărbatul cu șapte degete”, iar Devendra spune că îi place toată această atenție.

„Datorită degetelor mele în plus, oamenii mă tratează ca pe o celebritate. Vin să mă vadă, iar toată atenția asta mă face să mă simt special. Copiii râd atunci când mă văd făcând trucuri amuzante cu degetele. Datorită degetelor mele am devenit un om faimos. Consider că îmi poartă noroc și nu vreau să le tai”, a mărturisit bărbatul.

Devendra Suthar

 

Devendra Suthar

Devendra Suthar

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*