Ultimele Știri

FOTO: Avem una din cele mai frumoase plaje din lume, dar e plină cu GUNOAIE

plaja-de-la-corbu

Plaja Corbu este considerată una dintre cele mai frumoase plaje din lume. Turiștii ajunși aici au impresia că au ajuns în Rai: nisipul e alb, marea e lucioasă, fără alge, pare locul perfect unde îți poți petrece un sfârșit de săptămână.

Cum să ai una dintre cele mai frumoase plaje din lume și să o lași de izbeliște? 

După ce ai admirat priveliștea și te dezmeticești puțin te lovește un miros respingător și observi că plaja e plină de peturi, pungi de plastic și gunoaie menajere. Nu există toalete și nici coșuri de gunoi, iar cele puse de Primăria Corbu zac pline până la refuz cu gunoi menajer, lucru care ar putea să te izgonească rapid la o adiere de vânt.

3

Plaja Corbu este considerată de specialiștii în domeniul turismului a patra cea mai frumoasă plajă din lume. Nesimțirea celor care trec pe aici ne arată că nu am evoluat foarte mult, iar de incompetența autorităților locale nici nu cred că mai are rost să vorbim. 

În imagini puteți observa ghiolbanii care au intrat cu mașinile și rulotele direct pe plajă, iar în spatele lor grămezile de gunoi menajer și peturi. O cameră în localitatea Corbu cu aer condiționat, televizor, și baie proprie pornește de la 80 de lei și poate ajunge în unele pensiuni chiar și la 170 de lei pe noapte, cu micul dejun inclus.

Oamenii, educația și decăderea morală ne arată de fapt cum suntem în realitate și nu trebuie să mai arătăm cu degetul către nimeni ci către noi. Noi suntem singurii vinovați pentru tragedia morală prin care trece această țară. Politicienii își bat joc de noi pentru că suntem slabi, inerți, nu știm să ne cerem drepturile și de multe ori ne vindem votul pe o pungă și o sticlă de ulei. 

ĂȘTIA SUNTEM!


20140811_090949

1

2

4

6

5

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*