FOTO: Apple vine cu mai multe surprize și face modificări MAJORE! Noul iPhone, schimbat radical

Mai sunt doar 3 luni până vom vedea noul iPhone! Zvonurile despre iPhone 7 au sugerat până acum că telefonul nu se va schimba foarte mult – pe net au apărut însă imagini cu husa telefonului, iar aceasta arată clar că gadgetul va avea câteva schimbări importante.
CITEȘTE ȘI: Galaxy S8, surpriză de proporții! Ar putea fi primul smarpthone care are acest ecran

Husa arată că Apple va renunța la jack-ul pentru căști, o mutare care poate duce la un răspuns negativ din partea fanilor, chiar dacă vor oferi și posibilitatea cumpărării unui adaptor.

De asemenea, husa dezvăluie și sistemul dual-camera, ceea ce cu siguranță va duce la o îmbunătățire semnificativă a camerei telefonului. Telefonul va avea un „smart connector” pentru accesorii.

Imaginile cu carcasa par să fie legate însă de iPhone 7 Plus, varianta de 5.5 inch a telefonului – versiunea mai mare și mai scumpă a telefonului, care ar putea să aibă mai multe funcții care nu vor fi incluse în versiunea obișnuită a iPhone 7.

iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor fi lansate în luna septembrie.iphone 7Apple va debuta o nouă culoare!

În luna septembrie, Apple va lansa nouă generatie de iPhone, 7 și 7 Plus. Există si zvonuri despre o posibilă versiune 7 Pro, însă acestea sunt neconfirmate în acest moment.

Un lucru pe care îl au toate informațiile în comun, este faptul că design-ul va avea modificări, păstrând stilul impus de iPhone 6 urmând să fie ascunse benzile de antenă. Se pare că schimbarile de design vor avea loc o dată la 3 ani de acum încolo.

O nouă informație apărută, vorbește însă de versiunea de culoare. Se pare că Apple va renunța la Space Gray în ciuda faptului că este cea mai populară. Aceasta versiune va fi înlocuită cu Deep Blue. Restul culorilor se vor păstra însa – auriu, roz și argintiu.

iphone 7 culoare

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *