UPDATE: VIDEO/FOTO: Alertă cu bombă, la o clădire din sectorul 2

amenintare cu bomba

Serviciul Pirotehnic din IGPR a fost sesizat în jurul orei 13,55 în legătură cu „amplasarea unui dispozitiv” într-o clădire de pe raza sectorului 2, au anunțat oficiali ai Poliției Capitalei.

UPDATE 15:22 Un bărbat suspectat că a anunţat existenţa unui dispozitiv exploziv în incinta unei clădiri de birouri din Sectorul 2 al Capitalei a fost dus la audieri la Poliţie Capitalei, pirotehniştii continuând cercetările după ce clădirea a fost evacuată.

Un bărbat suspectat că a anunţat existenţa unui dispozitiv exploziv în incinta unei clădiri de birouri din Sectorul 2 al Capitalei a fost dus la audieri.

„Avem un posibil suspect, bărbat bănuit că a făcut apelul la 112, audiat în acest moment la poliţie. Colegii de la Serviciul Pirotehnic au terminat de verificat subsolul. Sunt 26 de etaje de verificat, va fi o intervenţie de durată. Traficul în zonă a fost deviat pentru a se evita orice pericol”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IGPR, Georgian Drăgan.

 

Pirotehniştii continuă cercetările, după ce câteva sute de persoane au fost evacuate din clădire. Oamenii spun că li s-a cerut să evacueze clădirea însă nu li s-a explicat de ce.

Pe lângă pirotehnişti, la faţa locului sunt echipe de la ordine publică, poliţia rutieră şi pompieri. Dacă se va dovedi că este vorba despre o alarmă falsă, cel care a alertat poliţia se va alege cu dosar penal şi riscă să plătească intervenţia.

La ora 13.55 la numărul de urgenţă 112 a fost anunţată existenţa unui dispozitiv exploziv în incinta unei clădiri de birouri din Sectorul 2 al Capitalei, în apropierea staţiei de metrou Aurel Vlaicu, anunţă Poliţia Capitalei.

La faţa locului a ajuns Serviciul pirotehnic al Poliţiei Române, clădirea fiind evacuată, precizează poliţiştii.

Potrivit sursei citate, în zonă se circulă îngreunat. Serviciul Român de Informaţii precizează că instituţia nu a fost sesizată până la momentul transmiterii ştirii.

Potrivit acestora, în zonă traficul se desfășoară îngreunat.

cladire 1

Surse de la fața locului susțin că ar fi o amenințare cu bombă la clădirea Globalworth de lângă centrul comercial Promenada.

foto 1

foto 2

foto 3

foto 4

foto 5

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *