Ultimele Știri

Fotbalul bate la ușa Arenei Naționale. Primarul Sava anunță că deschide stadionul

arena nationala

UPDATE

Arena Națională se deschide, dar nu se știe când. Primarul interimar, Răzvan Sava, nu a precizat data și ora când e deschis oficial stadionul. Edilul a ținut doar o conferință de presă scurtă, fără a anunța ceva important. 

Articolul inițial

Veste bună pentru microbiști. Primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava, anunță că în această săptămână se va deschide Național Arena. Cel mai important stadion din țară e închis de aproximativ 5 luni.

Comisia tehnică a decis că membrana acoperişului stadionului Naţional Arena este de clasa „B”, ceea ce înseamnă o siguranţă sporită în cazul unui incendiu.

Am primit astăzi agrementul din partea Ministerului Dezvoltării, în baza solicitării pe care am trimis-o, însoţită de expertiza laboratorului din Italia. Este confirmată încadrarea la categoria B de risc la incendiu, ceea ce înseamnă că acum putem intra în legalitate cu Arena Naţională. Mai aşteptăm avizul IGSU, dar acesta devine o formalitate în acest moment. Mă bucur, de asemenea, că n-am fost nevoiţi să apelăm la soluţia înlocuirii acoperişului. Ar fi fost costisitor şi inutil. Suntem pe drumul cel bun. Avem acum o Arenă Naţională modernă, clasificată după toate standardele europene, care poate fi deschisă evenimentelor sportive în condiţii de siguranţă

Răzvan Sava – primarul interimar al Capitalei

Primul meci ce ar putea fi găzduit pe Național Arena este Dinamo Bucureşti -Pandurii Târgu Jiu, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1 la fotbal.

Ultimul meci disputat pe Național Arena, înainte ca aceasta să fie închisă, a fost Steaua Bucureşti – Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1, în etapa a 15-a din Liga 1, meci jucat la 25 octombrie 2015.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*