Ultimele Știri

Fostul tenismen, Dinu Perscariu, anchetat de procurorii DNA în cazul Microsoft!

Procurorii DNA fac percheziţii la domiciliul lui Dinu Perscariu, dar şi la sediul unei fundaţii pe care acesta o deţine. Fostul tenismen este anchetat în dosarul Microsoft.

Se pare că acesta este un intermediar. Procurorii vor ridica documentele şi le vor analiza pentru a decide care este implicarea tenismenului în dosarul Microsoft.

„În cursul zilei de 16 octombrie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 56 de locații situate în municipiul București și comune din județul Ilfov, având destinația de sedii de societăți comerciale, de fundații sau domicilii ale unor persoane fizice”, se precizează în comunicat.

Tot azi au loc peste 56 de descinderi şi la domiciliile celor implicaţi în dosarul Microsoft. Nume sonore din politică dar şi din lumea oamenilor de afaceri, apar în acest dosar. Procurorii au percheziționat locuințele oamenilor de afaceri Dorin Cocoș și Remus Truică, afaceristului Nicolae Dumitru și fostului director SIE Cătălin Harnagea.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*