Ultimele Știri

Fostul șef ANI va avea coleg de celulă un deputat PNL

nicolescu

Fostul șef al Agenției Naționale de Integritate, Horia Georgescu, arestat în dosarul retrocedărilor ilegale de la ANRP, va avea un nou coleg de celulă.

Deputatul PNL Theodor Nicolescu a fost arestat pentru 30 de zile de instanța supremă în urma acuzațiilor de abuz în serviciu aduse de procurorii DNA. Theodor Nicolescu împreună cu Horia Georgescu au făcut parte din Comisia ANRP care a aprobat în mod deliberat mai multe cereri de retrocedare abuzivă către diverși oameni de afaceri. 

Deputatul PNL  a fost acuzat de trei fapte de abuz în serviciu de procurorii anticorupție. Aceștia susțin că Nicolescu împreună cu membrii din Comisia ANRP au supraevaluat bunurile imobile cu suma totală de aproximativ 75.000.000 euro. Suma de 75 de milioane de euro a fost considerată drept prejudiciu adus bugetului de stat.

Direcția Națională Anticorupție s-a ocupat de arestarea membilor din Comisia de la ANRP, dar ce se întâmplă cu bunurile cum vor putea fi acestea recuperate?

Nimeni nu s-a atins de mituitori, respectiv oamenii de afaceri care au preluat bunurile și terenurile. Astfel, asistăm la circ mediatic care nu ne încălzește cu nimic. 

Vrem confiscarea averilor!

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*