Ultimele Știri

Fostul şef al CNA Moldova s-a spânzurat. Ce a scris în biletul de adio şi care au fost motivele

Fostul şef al CNA Moldova a fost găsit spânzurat în locuinţa sa

Gheorghe Gorincioi

Fostul preşedinte al Consilului Audiovizualului, Gheorghe Gorincioi a fost găsit spânzurat, în această dimineaţă, la vila sa din satul Pârâta, Dubăsari. Cadavrul a fost descoperit de ginerele său, alarmat de faptul că acesta nu răspunde la telefon, a venit să vadă ce se întâmplă.

Bărbatul se spânzurase de creanga unui copac din grădina sa. Gorincioi – fost decan şi profesor la Facultatea de Jurnalistică a Universităţii de Stat din Chişinău – ar fi lăsat un bilet de adio în care îşi explică gestul şi îşi cere scuze de la apropiaţi. Poliţia a deschis o anchetă privind circumstanţele morţii sale.

Fostul preşedinte al Consiliului Coordonator al Audiovizualului (CCA) din Republica Moldova, Gheorghe Gorincioi, s-a sinucis, după ce a fost condamnat la şapte ani de închisoare cu executare pentru corupţie. Sentinţa a fost pronunţată de către judecătorii Curţii de Apel la 13 iulie, însă dosarul a fost deschis în 2011, pe când Gorincioi era încă preşedinte al Audiovizualului de la Chişinău.

Acum doi ani, Curtea de Apel Chişinău l-a condamnat pe fostul subaltern al lui Gheorghe Gorincioi la şapte ani de detenţie. Acesta a primit atunci şi o amendă de 20.000 de lei. Totodată, acesta a fost privat de dreptul de a ocupa funcţii publice pe un termen de trei ani.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*