Ultimele Știri

Fostul șef al CJ Argeș, Constantin Nicolescu, a fost condamnat la 7 ani și 8 luni de închisoare

Fostul președinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Nicolescu, a fost condamnat definitiv la șapte ani și opt luni de închisoare.

Constantin Nicolescu este condamnat în dosarul „Zeus I (Bani europeni pentru școli)”. El este acuzat că a luat fonduri Phare în valoare de 900.000 de euro. Însă totul s-a realizat în baza unor documente false.

În dosarul Zeus I, șeful CJ Argeș, baronul PSD Constantin Nicolescu este acuzat că a luat mită 60 de mii de euro de la omul de afaceri Cornel Penescu din Pitești și că ar fi luat ilegal alte 900 de mii de euro din fonduri europene pentru reabilitarea a patru școli din județ. Toate lucrările au fost realizate de o firmă familiară celor de la PSD, Zeus SA.

Nicolescu a fost arestat preventiv în ianuarie 2011, iar la aflarea deciziei de arest, Nicolescu a leșinat și a fost dus de urgență la București unde a fost operat pe cord deschis. Dosarul s-a judecat timp de aproape doi ani la Tribunalul Argeș, dar în februarie 2013 a fost mutat la Tribunalul București.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*