Ultimele Știri

Fostul şef al ANAF şi Alina Bica, reţinuţi de DNA

Fostul şef al ANAF Şerban Pop, reţinut de DNA. Alina Bica, citată la DNA în acelaşi dosar

bica

UPDATE: Fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, a fost reţinută, marţi, de procurorii anticorupţie, într-un nou dosar, ea fiind acuzată că a luat mită pentru soluţionarea unui dosar al DIICOT în favoarea lui Horia Simu. Tot marţi, fostul şef al ANAF Şerban Pop a fost reţinut pentru complicitate la dare de mită, în acelaşi dosar.


Şerban Pop, fostul şef al ANAF a fost reţinut pentru complicitate la dare de mită, într-un caz privind soluţionarea unui dosar DIICOT în favoarea lui Horia Simu, acesta fiind scos cu cătuşe la maâini din sediul DNA. Pop a fost audiat aproximativ o jumătate de oră.

Şi Alina Bica a ajuns la sediul DIICOT, după ce s-a prezentat fostul şef al ANAF, Şerban Pop. Cei doi s-au prezentat, marţi, la DNA, iind citaţi într-un dosar de mită pentru soluţionarea unui dosar DIICOT în favoarea lui Horia Simu, potrivit unor surse judiciare.

Bica a precizat că a fost citată în calitate de suspect şi că se aşteaptă la orice „de la aceşti domni”. Ea a venit însoţită de avocata ei, Laura Voicu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*