Ultimele Știri

Fostul secretar de stat Marius Fecioru, arestat de DNA în dosarul Poșta Română

fecioru

Fostul secretar de stat în Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale (MCSI), Marius Constantin Fecioru, a fost reținut marți de procurorii Direcției Naționale Anticorupție.

Fostul sectretar trebuie să explice faptele comise de funcţionarii publici ai Poştei Române, între anii 2011- 2012, în urma cărora statul a fost prejudiciat cu aproximativ 300.000 de euro.

Conform unor surse judiciare, în perioada mai 2011 – 2012, din dispoziţia lui Constantin Olimpiu Nicolae, fost director Logistică în cadrul Poştei Române, la instigarea şi sub autoritatea Mioarei Pribescu, fost director executiv al Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR), şi a lui Marius Constantin Fecioru, a fost distribuită în mod repetat, de Poşta Română, fără facturare, corespondenţă prelucrată în poştă hibridă, provocând companiei naţionale un prejudiciu de 1.128.228 de lei.

Conform sursei citate, pentru distribuirile frauduloase, în evidenţa CNPR nu există procese verbale de predare-primire. În plus, pe lângă aceste documente, lipsesc şi volumele de trimiteri poştale.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*