Ultimele Știri

Fostul secretar de stat este audiat la DNA în dosarul Poștei Române

 Marius Constantin Fecioru, fostul secretar de stat în Ministerul Comunicațiilor, a ajuns la sediul DNA pentru a da mai multe declarații. 

Fostul secretar de stat în Ministerul Comunicațiilor a fost chemat la sediul DNA pentru a da mai multe explicații într-un dosar ce cuprinde jaful de la Compania Națională Poșta Română. Fostul sectretar trebuie să explice faptele comise de funcţionarii publici ai Poştei Române, între anii 2011- 2012, în urma cărora statul a fost prejudiciat cu aproximativ 300.000 de euro.

Conform unor surse judiciare, în perioada mai 2011 – 2012, din dispoziţia lui Constantin Olimpiu Nicolae, fost director Logistică în cadrul Poştei Române, la instigarea şi sub autoritatea Mioarei Pribescu, fost director executiv al Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR), şi a lui Marius Constantin Fecioru, a fost distribuită în mod repetat, de Poşta Română, fără facturare, corespondenţă prelucrată în poştă hibridă, provocând companiei naţionale un prejudiciu de 1.128.228 de lei.

Conform sursei citate, pentru distribuirile frauduloase, în evidenţa CNPR nu există procese verbale de predare-primire. În plus, pe lângă aceste documente, lipsesc şi volumele de trimiteri poştale.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*