Ultimele Știri

Fostul primar al sectorului 3 Liviu Negoiță, audiat la DNA! Urmărire penală pentru abuz în serviciu

liviu negoita

Fostul primar al sectorului 3 Liviu Negoiță s-a prezentat vineri la Direcția Națională Anticorupție în dosarul privind construcția ilegală a unor blocuri în zone protejate istoric. La ieșirea de la audieri, fostul primar nu a vrut să răspundă la nicio întrebare, deși a fost asaltat de jurnaliști.

Tot la DNA a fost vineri, arhitectul șef Ștefan Dumitrașcu și Marius Mihăiță, secretarul Primăriei sectorului 3, pentru a fi audiați în aceeași cauză. La ieșirea din sediul DNA, Marius Mihăiță, a declarat că are calitatea de suspect, iar acuzația este de abuz în serviciu.

Procurorii fac cercetări în legătură cu construcția unor blocuri în zone protejate istoric, fără avize și pe bază de autorizații care ar fi fost emise ilegal, au precizat sursele citate. Toți cei audiați la DNA au fost puși sub urmărire penală, fiind acuzați de abuz în serviciu.

Conform acestora, din cauza acestor construcții, ar fi fost distruse casele din împrejurimi. Ancheta a pornit de la o plângere a asociației Salvați Bucureștiul împotriva Primăriei Sectorului 3.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*