Ultimele Știri

Fostul preşedinte al ANAF, Gelu Diaconu, audiat la DNA în dosarul în care este cercetat pentru abuz în serviciu şi favorizarea făptuitorului

Fostul preşedinte al ANAF, Gelu Diaconu, este audiat marți de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în dosarul  în care este acuzat de abuz în serviciu şi favorizarea făptuitorului.

Gelu Diaconu a precizat, în momentul în care a ajuns la sediul DNA, că este convins că lucrurile se vor aranja. Acesta este urmărit penal în dosarul deputaţilor Mădălin Voicu şi Nicolae Păun din februarie 2016.

În dosar mai sunt cercetați și fostul vicepreşedinte al ANAF, Mihai Gogancea-Vătăşoiu; Gheorghe Ivan, manager al proiectului „Antreprenoriatul social, o şansă pentru comunităţile de romi”; Iulian Costel Paraschiv, manager al proiectului ”Acces pe piaţa muncii – O şansă pentru tine” și Irina Valeria Radu, manager general al Asociaţiei Partida Romilor „Pro Europa”.

Potrivit DNA, ca urmare a „demersurilor iniţiate de deputatul Păun Nicolae şi mijlocite de deputatul Mădălin Voicu, preşedintele ANAF Diaconu Gelu – Ştefan, împreună cu vicepreşedintele Gogancea-Vătăşoiu Mihai au emis circularele nr. 10/07.01.2015 şi A-PRS1391/08.05.2015. Scopul acestor circulare era scutirea persoanelor angajate prin convenţii civile la Asociaţia Partida Romilor şi notificate de către organele fiscale că figurează cu debite restante aferente contribuţiei de asigurări de sănătate pentru anul 2012, de la plata acelor contribuţii. De asemenea, organele competente erau notificate că acele persoane nu aveau această obligaţie de plată”, citează Mediafax.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Fostul preşedinte al ANAF, Gelu Diaconu, audiat la DNA în dosarul în care este cercetat pentru abuz în serviciu şi favorizarea făptuitorului

  1. o mare bomba urmata de unFAAAS,dupa luni de munca a DNA …2 ani cu suspendare

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*