Ultimele Știri

Fostul ministru de Externe Teodor Meleşcanu, la DNA

Fostul ministru de Externe Teodor Meleșcanu s-a prezentat la DNA, în această dimineață, fără a face declarații cu privire la motivul acestei prezentări. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, fostul ministru este audiat în calitate de martor într-un dosar.

Fostul ministru de Externe a ajuns la Direcţia Naţională Anticorupţie fără a face declaraţii. Acesta a fost chemat pentru a da declarații în calitate de martor într-un dosar de corupție, ce privește achiziționarea unor aparaturi medicale.

Sursele citate precizează că ar fi vorba de generalul Ioan Sîrbu, fost șef al Spitalului Militar Central din București și fost șef al Direcției Medicale din Ministerul Apărării Naționale, conform Agerpres.

Reamintim că în 27 februarie 2012 președintele Traian Băsescu l-a desemnat pe Teodor Meleșcanu drept director al Serviciului de Informații Externe. A fost validat în funcție de Parlamentul României în data de 28 februarie 2012. Pe 22 septembrie 2014 a demisionat din funcție și și-a depus candidatura pentru alegerile prezidențiale din 2014.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*